Fără precedent. Șofer în stare de ebrietate imobilizat de trecători și predat polițiștilor, după un accident

Fără precedent. Șofer în stare de ebrietate imobilizat de trecători și predat polițiștilor, după un accident

Situație neobișnuită înregistrată în municipiul Botoșani. Un bărbat de 48 de ani a fost imobilizat de trecători, luni seară, după ce a provocat un accident soldat cu avarii, iar martorii și-au dat seama că el se afla în profundă stare de ebrietate, confirmă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, bărbatul se deplasa, cu autoturismul personal, dinspre Bulevardul George Enescu înspre strada Nicolae Iorga, iar la intersecția cu Bulevardul Mihai Eminescu, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe scuarul de separație a sensurilor de mers. Și-a continuat deplasarea până în dreptul Casei Tineretului, unde a fost blocat de alți participanți la trafic, care au solicitat intervenția organelor de poliție.

„Fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1.20 mg/ alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru prelevarea probelor biologice. În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, urmând ca, în funcție de rezultate, să se dispună măsuri”, a afirmat Delia Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta