Elicopter SMURD solicitat pentru un bebeluș grav rănit într-un accident rutier

Elicopter SMURD solicitat pentru un bebeluș grav rănit într-un accident rutier

Un elicopter SMURD a fost solicitat, joi, în municipiul Dorohoi, pentru a prelua un bebeluș rănit într-un accident rutier produs pe Drumul Județean 293, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Potrivit sursei citate, este vorba despre un copil de numai zece luni, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.

Aeronava a aterizat la Stadionul Municipal, unde micuțul a fost adus de un echipaj de ambulanță. Măsurile de prevenire a unui incident la aterizarea și decolarea elicopterului au fost luate de pompierii Gărzii de Intervenție din Dorohoi.

Copilul este transferat către o clinică de specialitate din Iași.

Echipajul de poliție direcționat spre locul accidentului a stabilit că o tânără de 25 de ani, care se deplasa cu autoturismul dinspre Havârna înspre Dorohoi, localitatea de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un copac de pe marginea drumului. În mașină se aflau un tânăr de 18 ani și copilul de zece luni. Toți trei au fost răniți.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Spune-ne opinia ta