Durere copleșitoare în familia lui Vladuț, adolescentul ucis de aparatul de sudură! FOTO, VIDEO
BOTOSANI

Viata s-a oprit brusc pentru adolescentul in varsta de 15 ani, din satul Chitoveni, orasul Flamanzi, care a decedat, miercuri dupa-miaza, incercand sa-si sudeze bicicleta. 

Durere copleșitoare în familia lui Vladuț, adolescentul ucis de aparatul de sudură! FOTO, VIDEO

Vlad B. sau Vladut, asa cum ii spun vecinii, a mers miercuri la bunicii sai, care locuiesc la cativa pasi de casa parinteasca. Si-a rugat bunicul sa-i sudeze pedala de la bicicleta, pentru ca nu se mai putea deplasa, insa batranul i-a spus ca este tarziu si ca il va ajuta sa repare bicicleta a doua zi.

Din pacate, adolescentul nu a mai asteptat si s-a apucat singur sa sudeze. Cateva minute mai tarziu a fost gasit de bunic. Baiatul in varsta de 15 ani era cazut langa bicicleta.

"La bicicleta s-a rupt pedala si mi-a zis: Hai sudeaza asta tataie! . I-am zis ca nu pot, ca e seara si eu nu prea vad. Lasa ca o facem maine. El mi-a zis ca se duce sa o duca inauntru, iar eu m-am dus la WC, apoi sa dau mancare la vite. El mi-a zis ca lasa bicicleta acolo si vine sa ma ajute, sa-mi aduca niste strujeni. Cand am venit eu de la WC am vazut ca nu a venit. M-am dus sa vad si l-am gasit jos si cu clestele de sudura in mana si masa jos, langa picioare. Eu am lucrat la pompieri si nu m-am repezit la el. Am smuls repede clestele. L-am mai frecat in dreptul inimii. Am sunat la salvare, apoi a venit baiatul asta de aici (n.red., un vecin) cu masina si a iesit inaintea salvarii", ne-a povestit bunicul baiatului.

Adolescentul era elev in clasa a VIII-a, iar in aceasta perioada sustinea la scoala simularea la Evaluarea Nationala. Nu a apucat sa sustina decat simularea la romana, la simularea pentru matematica ar fi trebuit sa mearga joi. In timpul liber, mergea des la bunici pentru a-i ajuta la treburi prin gospodarie.

"Nu a avut rabdare. El (n.red. sotul) s-a dus la toaleta si apoi sa dea mancare la animale si i-a spus: Vladut, cred ca nu ti-o facem acum ca tataia nu vede acum. Pana a venit tataia el s-a apucat de treaba. Cine l-a bagat acolo... Dumnezeu si Maica Domnului stiu. El nu statea cu noi. Mai venea din cand in cand si ne mai ajuta la treaba si noi ii mai dadeam bani, ca el se bucura. Ma mai ajuta la lemne, era baiat cuminte si harnic", a spus bunica acestuia.

Atunci cand batranii au strigat dupa ajutor, un vecin, in varsta de 22 de ani, a luat repede masina si l-a luat pe adolescent, dar si pe tatal acestuia, plecand in viteza in intampinarea ambulantei, care pornise de la Flamanzi.

"Baiatul era jos acolo, tatal sau il tinea in brate, ii sufla in gura, il apasa pe piept, incercand sa-i dea primul ajutor. Nu avea puls. L-am pus in masina si am plecat inaintea ambulantei ca ma gandeam ca-i mai dam o sansa. El cred ca a incercat sa sudeze bicicleta. O fi fost ud la picioare, iar cand a pus mana pe cleste l-a curentat", a spus Gheorghe Amaximoaie, vecinul cu masina.

Trupul neinsufletit al baiatului urmeaza sa fie ridicat de la morga de catre familie. Baiatul va fi inmormantat in cimitirul din sat.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
103

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
212

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
348

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...