Dramă: O tânără de 31 de ani din Botoșani a fost găsită moartă pe o bancă dintr-un parc în București

Dramă: O tânără de 31 de ani din Botoșani a fost găsită moartă pe o bancă dintr-un parc în București

O tânără de 31 de ani a fost găsită moartă, la primele ore ale dimineţii, în Parcul Păcii din cartierul bucureştean Militari. Potrivit martorilor, trupul neînsufleţit se afla pe o bancă şi a fost zărit de un paznic. În apropiere, erau mai multe folii dintr-un medicament antidepresiv.

Astfel, anchetatorii iau în calcul în primul rând varianta unei sinucideri printr-o supradoză, însă nu este exclusă nici ipoteza unei crime.

Fata găsită moartă în Parcul Păcii era din comuna Călărași, județul Botoşani. Trupul fetei a ajuns la INML, unde urmează a fi stabilită cauza exactă a morţii.

"Sâmbătă dimineața, în jurul orei 8:00, a fost sesizat prin apel 112 faptul că într-un parc din sectorul 6 este o femeie moartă, informează Poliția Capitalei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Morți Suspecte – Serviciul Omoruri.

Trupul femeii a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul", potrivit unui comunicat dat de Poliția Capitalei, scrie Observator.tv.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
84

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
49

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
52

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...