Două persoane rănite, în urma unui grav accident rutier (video)

Două persoane rănite, în urma unui grav accident rutier (video)

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut, joi după-amiază, în comuna Vorona, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), locotenentul Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, un autoturism și o autoutilitară au intrat în coliziune, în urma impactului unul dintre pasageri rămânând captiv între fiarele contorsionate. La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului din Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare și două ambulanțe SMURD, inclusiv cea de terapie intensivă mobilă.

„Un bărbat, în vârstă de 50 ani, pasager pe scaunul din dreapta față al autoutilitarei, a fost descarcerat de pompieri. Era conștient și a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD pentru a fi transportat la spital. Tot la spital urmează să ajungă și a doua victimă, aceasta fiind în îngrijirea celui de-al doilea echipaj SMURD. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, a relatat Dorina Lupu.

Evenimentul este anchetat de polițiști, fiind deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

(video: Silviu Budeanu, martor)

 



 

 

Spune-ne opinia ta