Două persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier (fotogalerie)

Două persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier (fotogalerie)

Două persoane, o femeie de 71 de ani și un bărbat de 70 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, miercuri după-amiază, pe raza localității Avrămeni, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, în eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri din Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Conducătoarea auto a unuia dintre autoturisme și pasagerul de pe bancheta din spate au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieși din interior. Cei doi au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital. Celelalte trei persoane nu au avut de suferit în urma accidentului. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor”, a precizat Lupu.

Poliției a demarat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.



 

 

Spune-ne opinia ta