Două femei rănite pe trotuar de mașina condusă de un șofer de 20 de ani!

În urma impactului, două femei, de 69, respectiv 80 de ani, au fost rănite, acestea fiind transportate la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Două femei rănite pe trotuar de mașina condusă de un șofer de 20 de ani!
În cursul zilei de luni, un tânăr de 20 de ani, care conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani, s-a angajat neregulamentar într-o depăşire, pe marcajul pietonal, împrejurare în care a pătruns pe trotuarul de pe strada Prieteniei, unde a acroşat două femei care se deplasau regulamentar.
 
În urma impactului a rezultat rănirea celor două victime, de 69, respectiv 80 de ani, acestea fiind transportate la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor se va propune o soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
214

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...

Botoșănean adus sub escortă din Austria, băgat direct în penitenciar!

astăzi, 14:01
100

Printre cele 9 persoane se află și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoșani.Botoșăneanul era dat în urmărire internațională pentru săvârşirea de infracţi...

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
719

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...