Dosar penal pentru un botoșănean: A părăsit locul accidentului și a șters urmele, după ce a lovit un biciclist!

A lovit un biciclist, a dus victima la domiciliu, apoi a plecat acasă, unde a înlocuit lampa de semnalizare şi oglinda retrovizoare de pe partea stângă şi a vopsit elementele de caroserie avariate. Totul a ieșit la iveală în momentul în care victima s-a prezentat la spital, iar tatăl biciclistului a sesizat poliția.

Dosar penal pentru un botoșănean: A părăsit locul accidentului și a șters urmele, după ce a lovit un biciclist!
În cursul zilei de miercuri, un bărbat  de 79 de ani a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că, la data de 13 octombrie 2018, fiul său, în vârstă de 45 de ani, a fost victima unui accident rutier.
 
Din cercetări a rezultat faptul că la data menționată un bărbat de 58 de ani, din municipiul Botoşani, care se deplasa în calitate de conducător auto pe raza localităţii Hlipiceni, a surprins şi accidentat un bicilist care se deplasa din sens opus.
 
După producerea accidentului, conducătorul auto a transportat victima la domiciliu, părăsind locul producerii evenimentului. Ulterior, la data de 17 octombrie 2018, victima a solicitat intervenţia cadrelor medicale pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
 
"Mai mult, în zilele de 15 și 16 octombrie 2018, conducătorul auto a înlocuit lampa de semnalizare şi oglinda retrovizoare de pe partea stângă şi a vopsit elementele de caroserie avariate. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea sau ştergerea urmelor accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, în vederea luării măsurilor legale", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
3

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
485

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
649

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...