Dosar penal pentru un biciclist: A accidentat o femeie, apoi a părăsit locul faptei!

Femeia în vârstă de 66 de ani se angajase în traversarea drumului public, moment în care a fost lovită de biciclist. Bărbatul vinovat de producerea accidentului a părăsit locul faptei.

Dosar penal pentru un biciclist: A accidentat o femeie, apoi a părăsit locul faptei!
Un bărbat în vârstă de 60 de ani se deplasa, luni, cu bicicleta pe un drum comunal de pe raza comunei Mihai Eminescu. Pe fondul neatenţiei, surprinde şi accidentează o femeie de 66 de ani care se angajase, în calitate de pieton, în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
 
După producerea accidentului cei doi au părăsit locul faptei, ulterior deplasându-se la o unitate spitalicească pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Cele două persoane au fost testate alcoolscopic, rezultatele fiind negative. "În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
29

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
36

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
291

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...