Dosar penal, la 19 ani: A condus, fără să dețină permis, o mașină care nu îi aparținea!

Joaca de-a plimbatul cu mașina, la 19 ani, are repercusiuni grave. Asta a învățat un tânăr care, duminică, a sustras cheile de la mașina unui consătean și a plecat la plimbare pe ulițele satului. Nu a apucat să se bucure de isprava lui, pentru că i-a ieșit în față un echipaj de poliție.

Dosar penal, la 19 ani: A condus, fără să dețină permis, o mașină care nu îi aparținea!
În cursul zilei de duminică, lucrătorii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoșani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Gorbăneşti, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Blândești, cu privire la care, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că nu deține permis de conducere.
 
Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul a sustras cheile autoturismului la volanul căruia a fost depistat de la un consătean, declarându-şi în faţa organelor de poliţie intenţia de a se plimba cu el.           

Potrivit IPJ Botoșani, în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
61

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
297

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...

Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

astăzi, 08:34
324

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză. Nu este...