Dorohoian transportat la spital, după ce a fost găsit căzut în baie de către pompieri

Dorohoian transportat la spital, după ce a fost găsit căzut în baie de către pompieri

Un bărbat, în vârstă de 88 de ani, a fost găsit de pompieri căzut în baia apartamentului său de pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Dorohoi, sâmbătă dimineață, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani.

Un vecin, care îl vizita frecvent, a fost îngrijorat atunci când aceasta nu i-a mai răspuns la telefon și a sunat la 112.

Ajunși la fața locului, pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au găsit ușa apartamentului încuiată prin interior și au decis să intre în casă pe unul dintre geamuri.

„Un pompier a urcat până la etajul al II-lea cu ajutorul unei scări și a găsit bărbatul în cadă, conștient. Acesta a fost preluat de echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță, prezent la fața locului și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul ISU.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul director de îngrijiri de la „Mavromati”: „Este un post dificil și l-am preluat în niște condiții dificile” (video)

astăzi, 15:21
1243

Asistent Geanina Temciuc ocupă funcția de director de îngrijiri în cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani de aproximativ două săptămâni.Cadrul med...

Cursuri de „bune maniere” pentru angajații Spitalului Județean „Mavromati”, după cazul „Alexandra Ivanov” (foto, video)

astăzi, 14:24
473

În august 2023, Alexandra Ivanov se stingea pe patul Maternității din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani. La mai bine de jumătate de an de la tragedie, actualul...

Secția din Botoșani unde ajung pacienți tăiați cu drujba, dar și cu cele mai grave boli. „Să nu își facă griji dacă sunt sau nu asigurați” (foto, video)

astăzi, 13:27
558

Sute de botoșăneni ajung anual la spital cu infecții sau chiar cancer la nivelul feței, gurii sau a gâtului. Tot aici ajung și cetățenii care fie s-au tăiat cu drujba, fie au fost mușca...