Dorohoian transportat la spital, după ce a fost găsit căzut în baie de către pompieri

Dorohoian transportat la spital, după ce a fost găsit căzut în baie de către pompieri

Un bărbat, în vârstă de 88 de ani, a fost găsit de pompieri căzut în baia apartamentului său de pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Dorohoi, sâmbătă dimineață, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani.

Un vecin, care îl vizita frecvent, a fost îngrijorat atunci când aceasta nu i-a mai răspuns la telefon și a sunat la 112.

Ajunși la fața locului, pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au găsit ușa apartamentului încuiată prin interior și au decis să intre în casă pe unul dintre geamuri.

„Un pompier a urcat până la etajul al II-lea cu ajutorul unei scări și a găsit bărbatul în cadă, conștient. Acesta a fost preluat de echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță, prezent la fața locului și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul ISU.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

astăzi, 13:50
104

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
616

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
602

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...