Doi șoferi din Botoșani implicați într-un accident la Dumbrăveni, o femeie a ajuns la spital!

Accident rutier, la Dumbrăveni, cu două mașini din Botoșani, după ce un șofer a virat neregulamentar la stânga și fără să se asigure. O persoană a fost rănită și a fost transportată la spital.

Marți, în jurul orei 17.00, un bărbat de 25 de ani, din comuna Mihăileni, județ Botoșani, la volanul unui autoturism marca Audi A6, la intersecția cu DN29, nu a respectat semnificația indicatorului STOP și a pătruns pe prima banda sensului de mers Suceava-Botoșani, pentru a vira la stânga.

Tânărul nu a acordat însă prioritate autoturismului marca Volkswagen Passat condus de un bărbat de 56 ani, din municipiul Botoșani, care circula pe DN29, din direcția Suceava către Botoșani, acesta intrând în coliziune față-lateral stânga față au autoturismul său.

Șoferul autoturismului marca Audi A6 nu avea voie să efectueze virajul la stânga, deoarece pe carosabil era aplicat marcajul rutier obligatoriu dreapta.

În urma evenimentului rutier a fost rănită o femeie de 57 ani, din municipiul Botoșani, pasageră dreapta față în mașina care circula regulamentar. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, arată informatiata.ro.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...