Doi botoşăneni, salvaţi după ce au rămas blocaţi în masivul Bucegi!

Doi botoşăneni au avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor după ce au rămas blocaţi în masivul Bucegi, pe o vreme potrivnică.

Doi botoşăneni, salvaţi după ce au rămas blocaţi în masivul Bucegi!
Cei doi turisti care au ramas blocati, vineri seara, in masivul Bucegi, unde viscolea si era ceata, au fost gasiti de salvamontisti, dupa trei ore de cautari, relateaza news.ro.
 
Echipele de la Salvamont i-au gasit pe cei doi turisti ramasi blocati pe un traseu dificil din Masivul Bucegi si coboara, impreuna cu ei, catre statiune, a declarat seful Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc. Niciunul nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Potrivit sefului Serviciului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, un barbat de 37 de ani din Botosani si o femeie au ramas blocati pe creasta Obarsiei, spre varful Omu, ei neputand sa inainteze. Pe munte viscolea şi eraceata, iar femeia risca sa intre in hipotermie, in conditiile in care a inceput sa ii fie frig.
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
338

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
363

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
217

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...