Doi botoșăneni, prinși după ce au dat mai multe spargeri în garajele sucevenilor!

Doi botoșăneni, prinși după ce au dat mai multe spargeri în garajele sucevenilor!

Cei doi tineri, care au spart patru garaje din cartierul sucevean Burdujeni au sărit din mașina cu care se deplasau și au luat-o la fugă, la vederea polițiștilor. Cei doi au fost căutați de oamenii legii, fiind identificați ulterior. Ei sunt Dumitru C., de 35 de ani, din Dorohoi, și Vasile A., de 30 de ani, din Dumeni, județul Botoșani, ambii fiind reținuți pentru furt calificat. 

Cei doi au spart mai multe garaje din Burdujeni. În seara de 17 iunie cei doi au fost prinși în flagrant chiar de către proprietarul unui garaj. Pentru a scăpa, unul dintre hoți l-a lovit pe proprietar, apoi amândoi botoșănenii au urcat într-o mașină parcată alături și au fugit. Nu au apucat să meargă prea mult pentru că șoferul a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit într-o autoutilitară. Din cauza avariilor suferite, mașina s-a oprit. Inițial au încercat să o împingă, dar în zonă a apărut o patrulă a Poliției Locale. 

Directorul executiv al Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a precizat că în noaptea de duminică spre luni o patrulă de ordine publică formată din doi polițiști locali, ce se afla în zona Cartierului Tinereții din Burdujeni, a surprins doi tineri care împingeau o mașină, marca Seat de culoare albastră, înmatriculată in Franța și care era tamponată frontal, având farurile, bara față și grila sparte. „Patrula poliției locale a oprit în dreptul vehiculului, pentru a se edifica despre ce se întâmplă, moment în care cei doi tineri, aflați în interiorul mașinii au abandonat autoturismul, aflat în mișcare, si au luat-o la fugă pe terenul viran dintre Stația PECO OMV și spalatoria auto din Burdujeni, făcându-se nevazuți prin vegetația din zonă”, a spus Doroftei, citat de Newsbucovina.

Având în vedere că autoturismul marca Seat era în mișcare, îndreptându-se spre alte mașini aflate în apropiere, unul dintre polițiștii locali a coborât din mașina de serviciu și s-a urcat în autoturismul celor care l-au abandonat în mișcare și l-a oprit. Ulterior, cei doi polițiști locali au pornit în urmărirea suspecților, anunțând și chemând în sprijin și agenți ai Secției de Poliție Burdujeni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
93

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
295

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
638

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...