Din cauza singurătății, un bătrân din Botoșani a vrut să își dea foc și să își incendieze și casa (fotogalerie)

Din cauza singurătății, un bătrân din Botoșani a vrut să își dea foc și să își incendieze și casa (fotogalerie)

Caz cutremurător înregistrat, duminică după-amiază, în județul Botoșani. Un bătrân din localitatea Mlenăuți- comuna Hudești a vrut să își dea foc și să își incendieze și casa. Se pare că singurătatea l-a deprimat, după ce copiii au plecat în străinătate și l-au lăsat singur acasă iar nevasta este internata la spital.

Bărbatul de 71 de ani a decis, duminică, să stropească cu motorină întreg interiorul locuinței sale, iar apoi și-a turnat combustibil și pe haine. Înainte de a-și da foc, botoșăneanul a aprins baloții din fânar, pe care, de asemenea, ia stropit cu motorină.

Șansa sa a fost aceea că un vecin a văzut imediat întreaga scenă și a intervenit, oprindu-l pe bărbat să extindă focul la întreaga gospodărie și să se autoincendieze, scrie GlasulNordului.ro.

Vecinul a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns  în primă etapă pompierii voluntari din Hudești,  iar apoi pompierii militari de la Darabani. De asemenea, echipaje de poliție și ambulanță au ajuns la fața locului.

„Șansa lui a fost că motorina se aprinde și propagă mai greu. Dacă stropea cu benzină, era un dezastru”, susține unul dintre locuitorii din comună. Bărbatul, Marcel I., a fost preluat de echipajul de ambulanță și transportat la spital. Cel mai probabil, botoșăneanul va fi supus unui control psihiatric.      


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni curăță Prutul de plasele monofilament interzise de lege!

astăzi, 12:32
25

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni, care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu ...

Pasageri cu comportament suspect, polițiștii au găsit droguri sub preșul din mașină!

astăzi, 12:18
62

Astăzi, 16 aprilie 2024, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.În...

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
213

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...