Detalii șocante ies la iveală în cazul copilei de 8 ani, vândută de mamă pentru sex!

Detalii șocante ies la iveală în cazul copilei de 8 ani, vândută de mamă pentru sex!

 Mama si matusa fetei, aduse in fata instantei  

Cazul copilei în vârstă de 8 ani, din comuna Coșula, abuzată sexual în repetate rânduri de un bărbat care ar putea să îi fie bunic, scoate la iveală noi detalii de-a dreptul șocante.

Mama fetiței s-a despărțit de soț în primăvara anului 2014, până atunci familia locuind la Cristești. După separare, femeia, alături de cei cinci copii, s-a mutat în comuna Coșula, locuind în aceeași casă cu fratele ei și concubina acestuia.

Întrucât niciunul dintre adulți nu muncea, pentru a face rost de mâncare și de băutură, copiii erau trimiși în repetate rânduri prin sat să ceară de la localnici bani sau alimente.

Așa au ajuns și la bărbatul în vârstă de 59 de ani, Ioan H. Când rămâneau fără bani, Elena M., mama fetiței, şi cumnata ei,
Felicia A., de 38 şi respectiv 33 de ani, îl sunau pe acesta și îi spuneau că o trimit pe copilă să îi satisfacă plăcerile bolnave, în schimbul acestora fata întorcându-se acasă cu câte o pungă de făină.

Relații sexuale  pentru mâncare a întreținut și mama fetei cu Ioan H., iar mătușa acesteia mergea uneori când minora era în casă cu bărbatul și stătea în curte pentru a se asigura că nu îi descoperă nimeni. Casa în care se petreceau toate aceste orori este la doar câțiva pași de Mănăstirea din Coșula.

Din câte se pare, între minoră și bărbatul de 59 de ani nu a existat un contact sexual fizic, fata fiind pusă să îi facă acestuia sex oral.

Mai mulți localnici au spus că nu este exclus ca fetița să fi fost trimisă de cele două femei și la alți bărbați din sat. Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, și în funcție de probe anchetatorii vor decide dacă se impune extinderea cercetărilor și față de alte persoane.

Oribila poveste a ieșit la iveală după ce o femeie din Coșula, care acum locuiește la Suceava, a sunat la 112 să spună ce se întâmplă.

Bărbatul acuzat de viol în formă agravantă și cele două femei, acuzate de complicitate la viol în formă continuată, se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Copila de 8 ani și cei patru frați se află în grija celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Doi minori, de 8 luni și 3 ani, au fost dați în plasament familial, iar în cursul săptămânii viitoare se va stabili și ce se întâmplă cu ceilalți trei copii. Fata abuzată sexual a stat de vorbă cu psihologii, și se pare că ea nu conștientizează că ceea ce i s-a întâmplat timp ce câteva luni ar fi ceva rău.

Deși fetița a povestit prin sat ce se întâmplă, nu a fost băgată în seamă. Familia era monitorizată de ceva vreme de asistenții sociali, dar se pare că la urechile acestora nu au ajuns grozăviile care se petreceau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
638

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
141

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
87

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...