Descinderi cu mascații pe raza comunei Sulița! Cine a fost vizat!

Polițiștii, alături de luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale, au descins la mai multe locuințe de pe raza comunei Sulița, din județul Botoșani. 

Descinderi cu mascații pe raza comunei Sulița! Cine a fost vizat!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi cei din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Hlipiceni, au efectuat, sâmbătă, şase percheziții la locuințele unor persoane bănuite de infracţiuni din sfera braconajului piscicol.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale – IPJ Botoşani, pe raza comunei Suliţa.

În urma acestora, la locuinţele celor şase persoane au fost găsite plase de tip monofilament, bărci pneumatice, crâsnice, voloace, cizme din cauciuc tip piept, bărcuțe cu telecomandă folosite la întinderea plaselor monofilament pe luciul de apă şi unelte din lemn confecționate artizanal pentru întinderea plaselor, bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

"În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
7

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
31

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
52

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...