Descindere de forțe într-un cartier din Dorohoi, pentru un scandal terminat cu o înjunghiere

Descindere de forțe într-un cartier din Dorohoi, pentru un scandal terminat cu o înjunghiere

Polițiștii botoșăneni anchetează patru bărbați din municipiul Dorohoi, care au fost protagoniștii unui  conflict spontan, petrecut în noaptea de marți spre miercuri, în cartierul Drochia din localitate, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Patru bărbați, în vârstă de 51, de 41, respectiv de 38 de ani, au bătut un altul în vârstă de 37 de ani, în urma degenerării unui conflict verbal. Altercația a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, astfel că la fața locului s-a deplasat mai multe echipaje de poliție.

Bărbatul de 37 de ani a fost lovit cu un obiect ascuțit până la sosirea forțelor de intervenție, astfel că victima suferea o hemoragie severă la sosirea polițiștilor. A fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, unde starea sa a fost stabilizată.

„În cauză, s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv de tulburare a ordinii și liniștii publice, urmând ca, în funcție de rezultatele cercetărilor, să dispunem măsuri. Zona este monitorizată de către politiști în continuare”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta