Depozit de furaje lovit de trăsnet. Cinci ore au luptat pompierii cu flăcările uriașe! (Foto)

Un incendiu violent s-a produs noaptea trecută. Un depozit de furaje a fost cuprins de flăcări după ce a fost lovit de trăsnet.

Depozit de furaje lovit de trăsnet. Cinci ore au luptat pompierii cu flăcările uriașe! (Foto)

Nenorocirea s-a produs pe un câmp din localitatea Trușești. Alarma a fost dată puțin înainte de ora 21:00.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii militari de la Garda de Intervenție Trușești și Detașamentul de Pompieri Botoșani, dar și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Trușești și Albești, cu patru autospeciale de stingere și un buldoexcavator.

Aceștia au constatat că ardeau peste 40 de tone de furaje și au intervenit rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la un alt depozit de furaje.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a acționat mai bine de cinci ore.

Misiunea pompierilor a fost una de durată, deoarece trebuia verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere.

Pe timpul intervenției, autospecialele au fost realimentate de mai multe ori.

Au fost protejate de foc peste 100 de tone de furaje. 

Pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.










 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este rata de promovabilitate la Botoșani după rezultatele inițiale la Evaluarea Națională!

astăzi, 14:01
1

Rezultatele (înainte de depunerea/soluționarea contestațiilor) au fost publicate la ora 12:00, pe site-ul dedicat - evaluare.edu.ro.Rata de participare, la nivelul județului Botoșani, a ...

Tragedia în care familia din Suceava a murit în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare: Detaliul care complică ancheta!

astăzi, 13:34
544

Deși autobetoniera care a provocat tragedia era în mișcare, tahograful indică altceva. Inspectorii de la Inspectoratul de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava ...

Hidrologii anunță că există în continuare risc de inundații pe Jijia și afluenții săi!

astăzi, 12:59
80

Hidrologii au anunțat că, în continuare, există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au prelungit codul galben pânâ mâine, la ora 12:00.Fen...