Dat în urmărire internațională, un botoșănean s-a prezentat singur la Poliție, pentru a fi încarcerat!

Botoșăneanul a fost condamnat pentru instigare la distrugere în formă continuată. Întrucât bărbatul s-a sustras executării pedepsei, autorităţile au dispus urmărirea sa la nivel național şi internațional.

Dat în urmărire internațională, un botoșănean s-a prezentat singur la Poliție, pentru a fi încarcerat!
Judecătoria Botoșani a emis la data de 9 octombrie 2018 un mandat de executare a pedepsei pe numele unui bărbat de 29 de ani, din municipiul Botoșani, acesta fiind condamnat la trei ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la distrugere în formă continuată.

Întrucât bărbatul s-a sustras executării pedepsei, autorităţile au dispus urmărirea sa la nivel național şi internațional.
 
Potrivit datelor furnizate de Poliția Botoșani, în ziua de 25 octombrie 2018, botoșăneanul s-a prezentat la sediul I.P.J. Botoșani, ulterior fiind condus de poliţişti la Penitenciarul Botoşani, unde a fost încarcerat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
32

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...