Cutremur cu magnitudinea 3,4 în această noapte în judeţul Buzău

Cutremur cu magnitudinea 3,4 în această noapte în judeţul Buzău

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunțat că un cutremur cu magnitudinea 3,4 s-a produs în noaptea de joi spre vineri, la ora locală 1:06, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 142 de kilometri în apropierea oraşelor: 68 de kilometri est de Braşov, 80 de kilometri nord-est de Ploieşti, 112 kilometri sud de Bacău, 123 kilometri vest de Brăila, 124 kilometri vest de Galaţi şi 132 de kilometri nord de Bucureşti.

În luna decembrie, în România, au fost înregistrate trei cutremure cu magnitudini între 2,7 şi 3,6, în timp ce în acest an, cel mai semnificativ cutremur a avut magnitudinea de 4,7 şi s-a produs în judeţul Suceava pe 18 mai 2019.

În 2018, în data de 28 octombrie, a avut loc în România, în judeţul Buzău, un seism de 5,8, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
20

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
34

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
58

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...