Curtea Spitalului Mavromati, plină de cetățeni de etnie romă! În zonă au fost prezente și forțe de ordine

Curtea Spitalului Mavromati, plină de cetățeni de etnie romă! În zonă au fost prezente și forțe de ordine

Cazul bărbatului în vârstă de 36 de ani, rănit grav în urma accidentului feroviar de duminică noaptea, a creat tulburare în comunitatea romă din municipiul Botoșani. Luni, zeci de romi au luat cu asalt curtea Spitalului de Urgență Mavromati, acolo unde victima cumplitului accident, de asemenea de etnie romă, se află internată. 

Romii adunați în curtea spitalului au motivat că prezența lor este un semn de solidaritate cu victima care în prezent se află internată pe secția de reanimare. În zonă și-au făcut apariția și forțele de ordine, care asigură liniștea și buna desfășurare a activității medicale.

Accidentul, de o gravitate extremă, s-a produs în apropierea Gării. Trenul Botoșani- București a trecut peste trupul bărbatului care, nu se știe din ce cauză, se afla pe calea ferată. Roțile trenului i-au retezat ambele mâini și un picior. Un bărbat care trecea prin zonă a găsit victima în stare de agonie, el solicitând ajutor prin 112. La fața locului a ajuns echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD. Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz, pentru a stabili în primul rând de ce se afla bărbatul întins pe șinele de cale ferată.

 

 

Spune-ne opinia ta