Cum se pregătesc braconierii botoșăneni de Paști: Au prins în laț o capră sălbatică!

Le-a căzut în laț o capră sălbatică și nu s-au dat în lături de la a o ucide și a o jupui imediat! Valoarea prejudiciului este de aproximativ 5.000 de lei.

Cum se pregătesc braconierii botoșăneni de Paști: Au prins în laț o capră sălbatică!

   Foto: ecomagazin.ro

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 07:20, B.D. şi C.N., ambii din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, au fost depistaţi de către un paznic de vânătoare din cadrul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Botoşani în timp ce desfăşurau activităţi de braconaj la laţ, pe raza Cantonului Silvic Holm - Ocolul Silvic Flămânzi.  

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cele două persoane au braconat la laţ şi au recoltat o capră sălbatică, pe care ulterior au jupuit-o şi au eviscerat-o. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 5.000 de lei", informeaza IPJ Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vânarea mamiferelor şi păsărilor cu mijloace neautorizate si transportul vânatului dobândit sau găsit împuşcat ori tranşat în teren, comercializarea, naturalizarea şi orice operaţiuni privind vânatul sau părţi ori produse uşor identificabile provenite de la acesta, dobândite fără respectarea condiţiilor legii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
123

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...