Cum s-a produs accidentul de pe „drumul morții” din Suceava, soldat cu doi decedați și opt răniți!

În microbuzul implicat în tragedia rutieră se aflau șapte persoane de naționalitate ucraineană.

Dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă în cazul tragediei rutiere de luni dimineață de pe DE 85.

Luni, la ora 06:03, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2 în apropiere de intersecția Ratoș, comuna Bălcăuți, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat patrula de serviciu din cadrul SPR 13 Bălcăuți și ulterior echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Siret.

În jurul orei 06:00, numitul Iulian B. de 28 ani, din municipiul Bacău, conducea microbuzul de persoane 7+1 marca Mercedes Vito, pe E85-DN2 din direcția Suceava - Siret, iar la un moment dat, fiind în urcare, a intrat în impact frontal cu autoturismul marca Dacia Logan condus de numitul Emil C. de 78 ani din Suceava, care se deplasa din direcția Siret - Suceava.

Totodată, în acel carambol s-a tamponat și autoturismul marca Ford, condus de numitul Dănuț A. de 63 ani din municipiul Rădăuți, urmând să se stabilească direcția de deplasare a acestuia.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorilor auto Emil C. și Dănuț A. și rănirea conducătorului auto Iulian B. și a 7 persoane din mașina acestuia (dintre care 2 minori). Din verificări s-a stabilit că în microbuz se aflau un umăr de 7 persoane de naționalitate ucraineană din care 2 minori care au fost răniți în urma accidentului, fiind preluați de ambulanțe și transportati la spital”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Suceava, potrivit Stiri din Bucovina.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vatamare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum funcționează ceasul cu cuc!

astăzi, 07:15

Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu un ceas inteligent, cu cuc. America Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru! Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru! Ora 17: Cucu-cuc...

Calendar ortodox, 18 septembrie: Sf. Ier. Eumenie, Episcopul Gortinei; Sf. Mc. Ariadna

astăzi, 07:00

Sfântul Eumenie a trăit în secolul al 7-lea d.Hr. De tânăr a renunțat la averea sa, pe care a împărţit-o săracilor și, urmând lui Hristos, s-a călugărit. S-a nev...

Psihologul botoșănean Gabriela-Dana Pușcașu, despre gestionarea comportamentului copilului în grup la Conferința ABA!

Tuesday, 17 September 2024

Gabriela-Dana Pușcașu, BCBA și psiholog cu drept de liberă practică în domeniul psihopedagogiei speciale, se va alătura în calitate de speaker cu o temă de interes care vizează ges...