Cu poliția pe urme, un tânăr fără permis a intrat într-un șanț pentru irigații

Cu poliția pe urme, un tânăr fără permis a intrat într-un șanț pentru irigații

Sâmbătă, 18 aprilie a.c., polițiștii aflați în misiune în localitatea Răchiți din județul Botoșani, in intersecția DJ 296A cu DJ296, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, al cărui conducător auto nu s-a supus indicațiilor polițiștilor, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a plecat în urmărirea autoturismului, care, la un moment dat, a părăsit partea carosabilă și a intrat pe un teren agricol, rămânând suspendat într-un șanț pentru irigații. 

Conducătorul auto a părăsit autoturismul și a fugit în loc necunoscut.

Cu ocazia controlului, in interiorul autovehiculului au fost depistate mai multe bunuri și documente, precum și 8 pachete de țigări de proveniență Republica Moldova, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Delia Nenișcu, reprezentant al Inspectoratului Județean de Poliție.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea conducătorului auto in persoana unui tânăr de 21 de ani din comuna Răchiți, care nu figurează in bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere.

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și conducere fără permis”, a adăugat Nenișcu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fost antrenor la Foresta: ”Acum Botoșaniul are 25 de ani peste Suceava în multe domenii!”

astăzi, 08:45
109

Profesorul Marin Barbu regretă că fotbalul sucevean a ajuns foarte jos. Foresta Suceava s-a desființat, iar cele mai bune echipe din județ sînt Șomuz Fălticeni, care joacă în play-o...

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
232

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
332

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....