Criză de nervi cauzată de alcool, soldată cu victime colaterale! Două persoane au ajuns la spital! FOTO
UPDATE!

O femeie şi un bărbat care treceau pe un trotuar din faţa unui bar din municipiul Botoşani au fost agresaţi din senin de un client al localului.

Criză de nervi cauzată de alcool, soldată cu victime colaterale! Două persoane au ajuns la spital! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

S-a întâmplat luni după-amiază, pe strada Prieteniei din municipiul Botoşani.

Un tânăr de 36 de ani consumase băuturi alcoolice într-un bar situat în apropierea intersecţiei cu strada Primăverii şi, nervos din cale afară, a ieşit de pe terasă, descărcându-şi furia pe primele persoane pe care le-a întâlnit: o femeie de 63 de ani şi un bărbat de 57 de ani, care circulau pe trotuar, fără nicio legătură cu agresorul.

Martorii au sunat la 112, la faţa locului sosind echipaje SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, care i-au preluat pe femeie şi pe bărbatul agresat, ambii fiind loviţi destul de puternic. Poliţiştii l-au ridicat pe agresor care se află în audieri la Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie, deocamdată cercetările au loc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

UPDATE: Bărbatul lovit cu pumnul de către agresor şi care ulterior a căzut, lovindu-se cu capul de asfalt, este în stare gravă, medicii urgentişti cerând acceptul colegilor de la Clinica de Neurochirurgie de la Iaşi pentru a-l trimite acolo pentru investigaţii de specialitate.

În urma acceptului neurochirurgilor, transferul se va face cu elicopterul SMURD.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
422

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
154

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
439

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...