Copil rătăcit în supermarket, găsit de un jandarm aflat la cumpărături!

"Recomandăm părinților care trec prin situații similare să apeleze, în primă instanță, la agenții de securitate ai supermarketurilor, iar în cazul în care căutările nu dau rezultate în timp scurt, să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112".

Copil rătăcit în supermarket, găsit de un jandarm aflat la cumpărături!

Luni seara, în jurul orei 18.30, un jandarm în timpul liber, aflat la cumpărături într-un supermarket din municipiul Botoșani, a observat o femeie foarte agitată. Jandarmul nu a rămas nepăsător la starea femeii, astfel că a întrebat ce se petrece. Aceasta i-a relatat speriată faptul că își caută copilul în vârstă de șase ani, cu care era împreună și care dispăruse de lângă ea.

Intuiția l-a îndreptat pe jandarm către un magazin cu animale de companie, unde a găsit băiețelul. Jandarmul l-a condus pe copil la mama care între timp continuase căutarea în altă în altă zonă a supermarketului.

"Recomandăm părinților care trec prin situații similare să apeleze, în primă instanță, la agenții de securitate ai supermarketurilor, iar în cazul în care căutările nu dau rezultate în timp scurt, să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112", este sfatul pe care îl oferă reprezentanții Jandarmeriei Botoșani celor care se vor confrunta cu situații similare.

 

Spune-ne opinia ta