Copil rănit în urma unui accident rutier

Un copil, de trei ani, a fost victima unui accident rutier petrecut, duminică dimineaţă, la ieşirea din municipiul Botoşani. 

Copil rănit în urma unui accident rutier

   FOTO Radar Botosani Oficial

Copil se afla într-un autoturism VW şi circula dinspre Botoşani spre Truşeşti, iar după pădurea Rediu autovehiculul a încetinit pentru a intra într-o curte, însă a fost izbit din spate de un autoturism, Mercedes, condus de un bărbat de 49 de ani. 

În urma impactului minorul a suferit mai multe traumatisme fiind solicitată o ambulanţă ce l-a transportat la Secţia de Pediatrie.

Poliţiştii ce au sosit la faţa locului i-au testat pe ambii şoferi, însă nici unul nu consumase băuturi alcoolice şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
1

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
55

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
21

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...