Copil la spital, după ce a fost lovit în plin de o mașină

Copil la spital, după ce a fost lovit în plin de o mașină

Un băieţel de nouă ani a ajuns la Urgenţe, după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe un drum comunal din Roma.

Potrivit anchetatorilor, un autoturism marca Opel Astra, condus de un tânăr de 22 de ani, se deplasa dinspre Cotârgaci spre centrul comunei Roma. La un moment dat, la intersecţia cu un drum sătesc, în calea maşinii a ieşit un copil aflat pe o bicicletă.

Tânărul aflat la volan nu a mai putut evita impactul, copilul fiind lovit în plin. Din fericire, viteza de deplasare a maşinii nu era una foarte mare. Copilul a fost aruncat pe pământ, ulterior oamenii din zonă, care au fost martori la incident, apelând la 112.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi ambulanţă, micuţul fiind preluat de cadrele medicale. Poliţiştii ajunși la faţa locului l-au testat alcoolscopic pe şofer, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-au demarat cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
15

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
53

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
102

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...