Copil îmbătat de propriul tată până la comă alcoolică! FOTO

Caz incredibil petrecut într-o localitate din judeţul Botoşani, în noaptea de luni spre marţi, când un copil a fost îmbătat de propriul tată până la comă alcoolică. 

Copil îmbătat de propriul tată până la comă alcoolică! FOTO

Copilul de 12 din satul Vlădeni Deal, comuna Frumuşica, a mers cu tatăl său la un bar din localitate. Bărbatul i-a dat să bea şi la un moment dat fiul său a ieşit afară să aibă grijă de căruţă. 

În acest timp băutura şi-a făcut efectul şi minorul a intrat în comă alcoolică. Un prieten de pahar de-al tatălui său a observat acest lucru şi l-a atenţionat pe bărbat. În loc să ceară ajutorul cadrelor medicale, bărbatul şi-a luat fiul şi l-a dus acasă.

Noroc că prietenul a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă. Culmea este că, în momentul în care cadrele medicale au ajuns să preia copilul, părinţii au devenit recalcitranţi şi nu voiau să îl dea medicilor. 

A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca minorul să fie urcat în ambulanţă şi transportat la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Mavromati.

Pe lângă comă alcoolică, băiatul prezenta şi o hipotermie. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
27

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
302

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
55

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...