Copil de zece ani acroșat de mașină pe trecerea de pietoni

Copil de zece ani acroșat de mașină pe trecerea de pietoni

Un copil în vârstă de zece ani a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost acroșat de o mașină, pe o trecere de pietoni din municipiul Botoșani.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), evenimentul s-a petrecut pe strada Dreptății, când o tânără de 27 ani, din Botoșani, ce conducea un autoturism pe strada Împărat Traian dinspre strada Tudor Vladimirescu, a surprins și accidentat băiatul, din satul Roșiori, comuna Răchiți. El era neînsoțit, dar s-a angajat în traversarea părții carosabile pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Tânăra a fost testată alcoolscopic, valoarea rezultată fiind negativă”, a precizat Simona Pușcașu, reprezentant al IPJ Botoșani.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție procedurală.

(fotografie generică)

 

Spune-ne opinia ta