Copil de șase ani lovit cu mașina, pe trecerea de pietoni, de către un tânăr având permisul suspendat

Copil de șase ani lovit cu mașina, pe trecerea de pietoni, de către un tânăr având permisul suspendat

Un copil de șase ani a fost accidentat de un autoturism, miercuri după-amiază, pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. Conducătorul și-a continuat deplasarea după impact, având permisul reținut, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, minorul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. „Ulterior, polițiștii rutieri au stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr de 20 de ani, din comuna Roma, care nu avea dreptul de a conduce autovehicule, întrucât avea permisul reținut”, a precizat Nenișcu.

Autorul a fost depistat în localitatea de domiciliu, iar mașina cu care se deplasa a fost examinată de polițiștii criminaliști.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis”, a adăugat reprezentanta IPJ Botoșani.

(fotografie din arhivă)

 

Spune-ne opinia ta