Copil de patru ani, în stare gravă, trimis la Iași!

Un incident nefericit, cu urmări extrem de grave! Un copil de numai patru ani a ajuns la spital cu arsuri de gradele II-III pe 50% din suprafața corpului, după ce micuțul a căzut într-o oală cu apă clocotită.

Copil de patru ani, în stare gravă, trimis la Iași!

S-a întâmplat marți seara, la Dorohoi, amândoi părinții fiind prezenți în camera în care s-a întâmplat nenorocirea. Cei doi adulți au încălzit o oală mare cu apă, pentru a-i face copilului baie. Când apa s-a înfierbântat, copilul a fost chemat în casă, în timp ce tatăl a luat de pe foc oala, cerându-i soției sale să pregătească o cădiță. În acel moment, copilul - care venea de la săniuș - a intrat în casă și a alunecat pe parchet, căzând direct peste oala cu apă. 

Tatăl a scos imediat copilul, micuțul fiind transportat cu mașina personală la Spitalul din Dorohoi, unde medicii au recomandat transferul la secția de Pediatrie a Spitalului Mavromati. O ambulanță a plecat din Dorohoi, în întâmpinare fiind trimis echipajul de terapie intensivă SMURD. La Botoșani, constatând starea gravă în care se află pacientul, medicii au solicitat transferul copilului la Iași. Arsurile sunt prezente pe jumătate din suprafața corpului, pe torace posterior și anterior și la nivelul mâinilor. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
3

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
129

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...