Copil de doi ani transferat de urgență la Iași, cu arsuri pe față și mâini (foto)

Fetița a fost lăsată nesupravegheată în camera unde ardea focul în sobă.

Copil de doi ani transferat de urgență la Iași, cu arsuri pe față și mâini (foto)

Elicopterul SMURD a fost solicitat, sâmbătă dimineață, să aterizeze la Botoșani pentru a prelua un copil în stare gravă.

Este vorba despre o fetiță, în vârstă de doi ani, care a suferit arsuri pe față și mâini după ce camera în care se juca a izbucnit un incendiu.

Potrivit reprezentanților ISU Botoșani, când s-a produs evenimentul copila era singură în casă și a fost scoasă de bunică din încăperea cuprinsă de flăcări.

Fetița a ajuns prima dată la Spitalul Orășenesc din Săveni, iar ulterior a fost transferată la Secția de Pediatrie din Botoșani, de unde i s-a făcut transferul către Iași.

Evenimentul s-a produs sâmbătă dimineață, în localitatea Slobozia, din județul Botoșani.

La caz au ajuns și pompierii militari din cadrul Stației Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Hănești și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că ardeau bunurile din două camere, dar și o parte din tavanul casei și au intervenit rapid pentru a limita extinderea flăcărilor. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o sobă aflată în funcțiune, lăsată nesupravegheată”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul ISU Botoșani.

Detașamentul de Pompieri din Botoșani a asigurat măsurile PSI de aterizare și decolare a elicopterului SMURD.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
66

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
69

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...