Copil de 13 ani rănit după o depășire imprudentă

Copil de 13 ani rănit după o depășire imprudentă

Un copil a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut marți după-amiază, pe drumul național 29B, în apropiere de localitatea Brăiești, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), agentul Delia Nenișcu.

Potrivit acesteia, echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că o femeie de 39 de ani, care se deplasa pe tronson dinspre Leorda, s-a angajat neregulamentar în depășirea unei coloane de autoturisme. În momentul în care din sens opus se venea un alt autoturism, pentru a evita impactul cu acesta, a revenit pe sensul său de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către o femeie de 44 de ani.

În urma impactului, un copil de 13 ani, pasager al autoturismului acroșat și proiectat într-un copac de pe marginea drumului, a fost rănit și preluat de o ambulanță.

„Niciuna dintre conducătoarele auto nu se afla sub influența alcoolului. În cauză, s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta