Copii salvați de propriul tată: I-a ars cu țigara pe mâini!

În mod repetat, botoșăneanul în vârstă de 29 de ani a agresat-o pe mama copiilor, cei mici fiind obligați să asiste la scandalurile din casă. Acum, bărabtul a ajuns în Arestul IPJ, iar copiii sunt internaţi în regim de urgenţă într-o instituție a statului.

Copii salvați de propriul tată: I-a ars cu țigara pe mâini!
În cursul zilei de luni, poliţiştii municipiului Botoşani au fost sesizaţi de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani cu privire la faptul că un bărbat de 29 de ani, din municipiul Botoşani, a exercitat acte de violenţă asupra copiilor săi minori.
 
Din cercetări a reieşit faptul că acesta, în luna aprilie 2018, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat copiilor săi minori, de 3, respectiv 5 ani, arsuri la nivelul mâinilor, cu o ţigară.

Totodată, bărbatul a exercitat acte de violenţă şi asupra soţiei sale, în vârstă de 27 de ani, minorii asistând la acest comportament.

Cei doi minori au fost internaţi în regim de urgenţă în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă Botoşani.

"În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani. În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă", a precizat  inspector de poliţie Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului. de Poliție Județean Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
103

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
27

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
88

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...