Cod Roșu la… alcool! Cum au fost prinși doi șoferi circulând pe străzile din Botoșani!

Doar o minune a făcut ca cei doi să nu provoace nenorociri pe străzile din oraș, având în vedere alcoolemia constatată de polițiști.

Cod Roșu la… alcool! Cum au fost prinși doi șoferi circulând pe străzile din Botoșani!

   Foto: dailydriven.ro

Duminică, polițiștii din Botoșani au oprit pentru control, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Cristinești.   

Întrucât emana halenă alcoolică, botoșăneanul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei.

În aceeași zi, polițiștii au oprit pentru control, pe strada I.C. Brătianu din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Vrancea.   

Șoferul emana halenă alcoolică, astfel încât a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...