Accident la Zăicești, șoferul a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. O tânără a ajuns la spital! (Foto)

O tânără de 22 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Anchea vizează comiterea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă.

Accident la Zăicești, șoferul a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. O tânără a ajuns la spital! (Foto)

   Foto: Facebook / Vasco Onofriesei

Accidentul sa produs duminică seara, polițiștii botoșăneni fiind sesizați cu privire la faptul că pe drumul european DE 58, în localitatea Zăicești, s-a produs un accident de circulație, soldat cu victime omenești.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un tânăr de 28 de ani, din comuna Coșula, se deplasa cu autoturismul pe drumul european DE 58.

Pe raza localității Zăicești, mașina a pătruns pe sensul opus de mers, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani, din municipiul Botoșani.

În urma impatului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a tinerei, aceasta fiind transportată la o unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.



În urma testării cu aparatul din dotare a tânărului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

”Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...