Client bătut crunt la un fast-food, după o ceartă cu vânzătoarea

Un bărbat a ajuns bătut la Urgențe, miercuri seară, după ce a mers la un fast-food și a intrat în conflict cu vânzătoarea. Mai multe persoane au fost implicate într-o altercație, după ce iubitul angajatei l-a atacat pe client.

Incidentul a fost aplanat de un echipaj de jandarmi, care au descoperit că situația a degenerat de la o conversație în contradictoriu.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că vânzătoarea, după ce a avut o discuție în contradictoriu cu un client, și-a sunat concubinul aflat la domiciliu, pentru a-i veni în sprijin. Însoțit de un prieten, concubinul l-a lovit cu pumnii pe client, iar în momentul în care acesta a căzut, a continuat să îl lovească cu picioarele”, a relatat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei din Botoșani.

Din cauza agresivității manifestate, iubitul angajatei a fost imobilizat de jandarmi. Bărbatul agresat a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor.

„Cei doi agresori au fost conduși ulterior la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde li s-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat Izotov.

 

 

Spune-ne opinia ta