Circ în toată regula făcut de un șofer, după ce a produs un accident pe strada Pacea!

S-a izbit într-o semiremorcă, i-a agresat pe martorii la accident, apoi a părăsit locul faptei. Și față de polițiști a avut aceeași atitudine, oamenii legii fiind nevoiți să îi pună cătușe și să îl interneze la Pshiatrie. Asta nu l-a scăpat de consecințe: botoșăneanul a fost reținut pestru 24 de ore, fiind acuzat de amenințare și lovire.

Circ în toată regula făcut de un șofer, după ce a produs un accident pe strada Pacea!
Astăzi, poliţiştii Biroului Rutier - Poliţia municipiului Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Botoşani, bănuit de comiterea infracţiunilor de refuz de prelevare de probe biologice, amenințare şi loviri sau alte violențe.
 
Potrivit Poliției Botoșani, marți, în jurul orei 18.00, bărbatul a condus un autoturism pe strada Pacea din municipiul Botoşani. Ajungând pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers (cel mai probabil, pe fondul consumului de alcool), intrând în coliziune cu o semiremorcă. Ulterior impactului, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, ajungând pe strada Cornișa din municipiul Botoşani, unde a fost depistat de poliţişti.

Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoșani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei, procedură pe care a refuzat-o.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, anterior depistării pe strada Cornişa, conducătorul auto a adresat injurii și amenințări celorlalţi participanți la trafic. De asemenea, a agresat fizic unul dintre martorii prezenţi la faţa locului.
 
Întrucât bărbatul a continuat să aibă aceeaşi atitudine violentă pe tot parcursul cercetărilor, fiind necesară imobilizarea sa prin încătuşare, acesta a fost ulterior condus şi internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoșani.
 
În cauză continuă cercetările, urmând să fie sesizată unitatea de parchet competentă, cu propunerea de dispunere a altor măsuri preventive faţă de conducătorul auto.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
47

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
48

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...