Cinci persoane rănite, după ce un autocar cu numere de Botoșani a ieșit în decor

Cinci persoane rănite, după ce un autocar cu numere de Botoșani a ieșit în decor

Cinci persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident rutier produs pe DN 2, în judeţul Vrancea, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Conform sursei citate, în accident a fost implicat şi un autocar.

„Pe DN2 (E85) Adjud-Focşani, la ieşirea din localitatea Adjud, din judeţul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. În urma accidentului, şase persoane au fost rănite, fiind evaluate medical", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic, citat de AGERPRES.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) din Vrancea, autocarul efectua o cursă regulată pe ruta Botoşani-Bucureşti, iar la momentul accidentului transporta 10 pasageri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Vrancea a anunţat că la locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Cinci persoane, între care şi un copil, au fost transportate la spital.

În urma evenimentului rutier, traficul a fost blocat pe sensul Adjud - Focşani, fiind deviat de poliţişti pe celălalt sens.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
121

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
87

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
257

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...