Ce se mai întâmplă noaptea prin oraș: Adolescenți filmați când urcau pe mașini și smulgeau florile de pe spațiul public! (Foto)

Cei opt adolescenți – șase băieți și două fete – au fost identificați cu ajutorul camerelor video montate pe strada Marchian din municipiul Botoșani.

În noaptea de duminică spre luni, 18 august, în jurul orei 2:00, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Dispecerat au observat, prin intermediul camerelor video montate pe strada Marchian, mai mulți tineri care se manifestau zgomotos, deranjând ordinea și liniștea publică.

Cei opt au fost observați cum se urcau cu picioarele pe mașinile parcate în zonă, smulgeau florile din ghivecele stradale și le aruncau pe jos.

Polițistii locali din Dispecerat au informat patrula mobilă de ordine publică și au dispus măsuri de intervenție.


 

Cei opt tineri (șase băieți și două fete), cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, unii cu domiciliul în municipiul Botoșani, alții în comuna Curtești, au fost legitimați și sanctionați contravențional cu amenzi cuprinse între 250-300 lei fiecare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț de la AJPIS Botoșani: Persoanele cu nevoi speciale vor lua banii începând de mâine!

astăzi, 18:40

Suma totală platită este  de 10.764.955  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Concert de deschidere a Stagiunii 2024-2025 a Filarmonicii botoșănene, la Casa Memorială „George Enescu” din Liveni!

astăzi, 18:00

În programul concertului figurează: - Rapsodia Română nr. 2 în Re major Op. 11 de George Enescu - Concertul pentru clarinet și orchestră nr. 1 de Karl Maria von Weber - ...

Sepsi - FC Botoșani mâine, de la ora 18:00

astăzi, 17:32

Sepsi primește mâine vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 9 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Sepsi! Înaintea partidei de mâine sea...