Ce fac doi tineri când se așează pe băncile inteligente din parc: Au intervenit imediat polițiștii locali!

Comportamentul celor doi tineri din Botoșani a fost observat pe camerele de supraveghere, imediat fiind direcționată la fața locului o patrulă a Poliției Locale.

Luni, aproape de miezul nopÈ›ii, poliÈ›iÈ™tii locali din Dispeceratul instituÈ›iei au observat pe camerele de supraveghere amplasate în zona Parcului ”Mihai Eminescu” mai mulÈ›i tineri care s-au aÈ™ezat în zona băncilor inteligente.

Urmărind comportamentul tinerilor, polițiștii locali au observat că doi dintre aceștia au sustras componente electronice.

Imediat au fost sesizaÈ›i poliÈ›iÈ™tii locali aflaÈ›i în patrulare.

AjunÈ™i la faÈ›a locului, oamenii legii i-au susprins pe cei doi tineri aruncând în iarbă o tabletă.

În vederea identificării È™i dispunerii măsurilor legale, cei doi tineri au fost conduÈ™i la sediul instituÈ›iei, constatându-se că unul dintre ei este minor, în vârstă de 16 ani), iar cel de-al doilea în vârstă de 19 ani. Ambii au recunoscut faptele comise.

Ulterior, cei doi au fost predaÈ›i poliÈ›iÈ™tilor din cadrul I.P.J. BotoÈ™ani, în vederea efectuării cercetărilor cu privire la săvârÈ™irea infracÈ›iunilor de distrugere È™i furt. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noaptea Sinagogilor Deschise la Botoșani!

astăzi, 07:40

Botoșănenii pot beneficia de un tur ghidat al Sinagogii, care va fi deschisă începând cu ora 20.00. Evenimentul numit Noaptea Sinagogilor Deschise la BotoÈ™ani are loc pe 19 octombri...

În miezul nopţii, liniştea e spartă de sunetul telefonului!

astăzi, 07:14

În miezul nopÅ£ii, liniÅŸtea e spartă de sunetul telefonului. Bărbatul îi spune repede soÅ£iei: – Răspunde tu. Dacă e pentru mine, nu sunt acasă. Femeia ridică receptorul Å...

Calendar ortodox, 18 octombrie: Îi cinstim pe Sf. Ap. şi Evanghelist Luca; Sf. Mc. Marin cel Bătrân

astăzi, 07:00

Sfântul Luca, marele Apostol ÅŸi Evanghelist, era grec de neam ÅŸi s-a născut în Antiohia Siriei. De tânăr deprinsese medicina ÅŸi pictura, dar s-a dovedit ÅŸi un iscusit zugrav de...