Caz incredibil lângă noi: Un șofer din Suceava a lovit un bărbat apoi l-a dus acasă și l-a pus în pat, ca să pară că a murit de moarte bună

Caz incredibil lângă noi: Un șofer din Suceava a lovit un bărbat apoi l-a dus acasă și l-a pus în pat, ca să pară că a murit de moarte bună

Un șofer din județul Suceava a fost reținut și urmează să fie dus în instanță cu propunere de arestare preventivă după ce a lovit mortal cu mașina un bărbat, iar apoi a încercat să-și ascundă fapta ducându-l pe acesta acasă.

Marcel R., 50 de ani, din comuna Ostra, a fost găsit mort în pat, pe data de 7 ianuarie, de doi vecini care veniseră să-i aducă mâncare. Bărbatul fusese văzut ultima dată cu 2 zile înainte.

În urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul murise, de fapt, în urma unui accident rutier, prezentând mai multe leziuni specifice.

Ancheta declanșată în acest caz a arătat faptul că bărbatul fusese lovit de o mașină, iar șoferul - care îl cunoștea, știa unde stă și că locuiește singur - l-a dus acasă și l-a pus în pat, ca să pară că a murit din cauze naturale.

“În seara zilei de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 19.30, Liviu Laurenţiu Păpăruși, în timp ce conducea autoutilitara Mercedes – Benz Vito, pe DJ 177A, pe raza localităţii Ostra, având direcţia de deplasare Frasin către Broşteni, din cauza conducerii imprudente, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic pe timp de noapte şi în condiţii de drum în curbă la stânga, a acroşat lateral cu partea dreaptă a vehiculului pe pietonul Marcel R., care se deplasa sinuos pe marginea părţii carosabile a sensului de mers Frasin către Broşteni, având aceeaşi direcţie de deplasare, proiectându-l pe acostamentul din partea dreaptă, lângă parapetul de protecţie din beton​.

După producerea impactului, Liviu Laurenţiu Păpăruși a oprit autovehiculul, a coborât şi s-a îndreptat către victimă, moment în care a decis să şteargă urmele accidentului rutier şi să părăsească locul faptei, urcând pietonul în duba autoutilitarei şi transportându-l la domiciliul acestuia, unde l-a lăsat pe bărbat fără nici o supraveghere şi fără a solicita deplasarea unui echipaj medical pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare, precum şi fără a sesiza evenimentul în cauză organelor de poliţie, fapt ce a dus ulterior la decesul acestuia, cu intenţia clară de a-şi ascunde faptele şi de a induce în eroare organele de anchetă”, se arată în informarea Poliţiei.

Autorul accidentului nu numai că nu a anunțat poliția, dar și-a văzut liniștit de treburile lui, iar după două zile i-ar fi trimis pe cei doi bărbați cu mâncare, ca să se convingă că Marcel era mort.

Şoferul a urmărit casa bărbatului pe care l-a omorât în accident a doua zi, însă nimeni nu l-a vizitat. A treia zi, pe 7 ianuarie, tânărul şofer a apelat la un vecin al bărbatului şi i-a cerut să intre în casa acestuia sub pretextul că ar avea nevoie de un baros.

În acel moment, vecinul a intrat în casă şi l-a găsit pe bărbat mort în pat. Drept urmare, rudele bărbatului au demarat activităţile de înmormântare, însă pe trupul acestuia au fost găsite răni grave, astfel că a fost anunţată Poliţia.

În urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit să descopere ce s-a întâmplat cu adevărat şi l-a reţinut pe şoferul de 21 de ani.

 

Spune-ne opinia ta