Carambol soldat cu trei persoane rănite, la Baisa (video)

Carambol soldat cu trei persoane rănite, la Baisa (video)

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier petrecut, vineri seară, pe Drumul European 58, între localitățile Hudum și Baisa. Au fost implicate patru autovehicule, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului din Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și trei echipaje alte Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

„Pentru ca circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, pompierii au sablat partea carosabilă deoarece au fost scurgeri de carburanți și resturi de la cele patru autovehicule”, a precizat Lupu.

Poliția a demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența alcoolului.

„Accidentul a fost provocat de un tn tânăr de 33 de ani, din Suceava, care a intrat în coliziune cu două autoturisme ce se deplasau regulamentar și apoi, în urma impactului, a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism”, a spus Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cele trei victime, în vărstă de 54, 24 și 45 de ani, au fost transportate spre spital, autovehiculele avariate fiind preluate de platforme SOS Botoșani.

 

 










 

 

Spune-ne opinia ta