Carambol la o trecere de pietoni din municipiul Botoșani!

O imprudență la volan a dus la rănirea a două persoane și avarierea a trei autoturisme. Șoferul, care se face vinovat de carambolul produs în zona unei treceri de pietoni pentru că nu a păstrat distanța regulamentară în mers, este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Carambol la o trecere de pietoni din municipiul Botoșani!

   foto: arhivă

Ieri, un bărbat de 28 de ani, din comuna Tudora, se deplasa cu autoturismul pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, dinspre strada O. Onicescu către strada Cuza Vodă.

Întrucât nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul condus regulamentar în faţa sa de un bărbat de 38 de ani, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism este proiectat într-un alt autovehicul, oprit în coloană la trecerea de pietoni.
 
Urmare a accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 28 de ani, precum şi a unei femei de 31 de ani, pasageră în acelaşi autoturism.

Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
57

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
817

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
245

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...