Carambol cu trei mașini la Vârfu Câmpului. În una dintre mașini se afla și un copil, iar un pasager a fost transportat la spital (fotogalerie)

Carambol cu trei mașini la Vârfu Câmpului. În una dintre mașini se afla și un copil, iar un pasager a fost transportat la spital (fotogalerie)

Un bărbat, în vârstă 36 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost rănit într-un accident rutier, produs pe raza comunei Vârfu Câmpului, informează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

În eveniment au fost implicate trei autoturisme în care se aflau, în total, șapte persoane, printre care și un copil.

Alarma a fost dată astăzi, în jurul prânzului, iar la fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, precum și o ambulanță SJA.

Bărbatul rănit, pasager într-una dintre mașini, a fost ajutat de pompieri să iasă din interior, fiind preluat de echipajul SAJ. Ulterior acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Pompierii s-au asigurat că nu există riscul izbucnirii unui incendiu, deconectând bornele bateriilor”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul IJSU.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Sute de vizitatori în a doua zi de Târg la Popăuți. Ionică Nechifor: „Agricultura este ramura care are ponderea cea mai mare în județul Botoșani” (galerie foto, video)

astăzi, 18:34
106

A doua zi a celei de-a XVI-a ediție a Târgului Regional de Zootehnie – utilaje agricole și produse tradiționale a adunat sute de spectatori.Evenimentul a început la ora 11:30 ...

Sute de botoșăneni au cântat alături de Ștefan Bănică pe scena de la Cornișa! (galerie foto)

astăzi, 00:09
1330

Îndrăgitul artist a știut să îi țină alături și să îi facă să cânte împreună cu el atât pe cei mai mici dintre botoșăneni, cât și pe cei mai mar...

A început cel mai mare târg din zona Moldovei dedicat fermierilor, evenimentul are loc la Popăuți! (galerie foto)

Sâmbătă, 11 Mai 2024
1598

A început cea de-a XVI-a ediție a Târgului Regional de Zootehnie – utilaje agricole și produse tradiționale de la Popăuți. Evenimentul este unul dintre cele mai mari din zona Mo...