Carambol cu trei mașini cauzat de un șofer în stare de ebrietate

Carambol cu trei mașini cauzat de un șofer în stare de ebrietate

Un carambol cu trei mașini implicate a avut loc, luni, pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului se afla în stare de ebrietate, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, un bărbat de 32 ani, din municipiul-reședință de județ, în timp ce conducea dinspre Bulevardul Mihai Eminescu către strada Bucovina, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, împrejurare în care a acroșat un autoturism parcat. Mașina lovită a fost proiectată în alt autoturism, rezultând astfel avarierea a trei autoturisme.

„Conducătorul auto nu a suferit leziuni, iar în urma testării cu aparatul alcooltest  a rezultat o valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea prelevării de mostre biologice de sânge”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Aceasta a adăugat că cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să se dispună o soluție procedurală.

(fotografie din arhivă)

 

Spune-ne opinia ta