Când nu are cine să îți dea o cană de apă. Un bărbat a fost găsit după mai multe săptămâni mort în propria casă

Când nu are cine să îți dea o cană de apă. Un bărbat a fost găsit după mai multe săptămâni mort în propria casă

Un bărbat de 65 de ani din Botoșani a fost găsit în stare de putrefacţie în propriul apartament în care locuia de mai multă vreme singur.

Locatarii unui bloc din Parcul Tineretului au cerut ajutorul echipajelor de intervenţie, după ce mirosul degajat din apartamentul acestuia a devenit insuportabil.

Bărbatul locuia singur de mai mulţi ani şi pentru că nu mai fusese văzut de nimeni de câteva săptămâni şi nu avea alte rude, locatarii au decis să apeleze la echipele de intervenţie, iar la faţa locului au ajuns echipaje de pompieri, poliţie, dar şi ambulanţă.

După ce au forţat uşa apartamentului, pompierii au pătruns în casă, unde au găsit bărbatul decedat de mai multe zile, corpul începând deja să dea semne de putrefacţie.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de medicii legişti pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
63

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
490

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
168

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...