Cadavrul unui bărbat de 68 de ani, descoperit în apele unui iaz din județ

Cadavrul unui bărbat de 68 de ani, descoperit în apele unui iaz din județ

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din Vlădeni,  județul Botoșani, a fost scos din apele unui iaz situat la marginea localității, sâmbătă, spre orele prânzului.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost observat de către un pescar, acesta din urmă cerând ajutorul autorităților, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 10:00.

„Pompierii botoșăneni au fost solicitați în urma cu puțin timp sa intervină. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu barcă și accesorii specifice”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care au demarat cercetări pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale survenirii decesului. Neoficial, surse din cadrul anchetei susțin că bărbatul s-ar fi deplasat în zonă în stare de ebrietate și ar fi alunecat în apă, de unde nu ar mai fi putut găsi malul.

„În cauză, s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă cercetările se efectuează in rem”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta